MEALPREP

 
Från och med nästa vecka kommer jag jobba 07-18 varje vardag i fem veckor. Plus varannan helg på ett annat jobb. Det finns liksom inte mycket tid till andra saker än att jobba och äta när man går upp kl 5 och lägger sig kl 9 (jag måste prompt ha 8 timmar sömn om inte mer när jag jobbar, för att klara av dagen med en någorlunda vaken hjärna). Då jag dessutom vill träna i alla fall tre-fyra gånger i veckan så kommer det bli ännu mindre tid över till annat. I nuläget tränar jag aningen mer än så men let's be realistic, varken min kropp eller mitt huvud kommer klara fem-sex ggr i veckan. Vissa klarar det galant, men jag skulle gå in en vägg och ligga och gråta av utmattning varenda kväll. No joke, jag börjar lära känna mig själv. Och det är liksom dags för mig att börja ta ansvar för mig och min kropp.
 
Men nu till det jag ville komma fram till! Igår underlättade jag för mig själv rejält genom att foodpreppa för ett par veckor. 24 matlådor blev det som nu har åkt in i frysen redo att plockas fram när de ska ätas. Jag ska iväg hela helgen och orkar inte ställa mig och laga massa mat på söndag när jag kommer hem, så jag tog tag i det redan igår. Veckans smartaste drag hittills måste jag säga! En jäkla variation också, kyckling, köttfärs och lax, haha. Men det är gott, nyttigt och enkelt så why the hell not?
 
| |
Upp